Rrotullime falas të Monedhave Master

En Master i monedhës ka mënyra të ndryshme për të marrë tiradas falas, njëra prej tyre është përmes një sërë lidhjesh apo lidhjesh të përditshme që do të lëmë në fund të këtij artikulli, në të cilën vetë loja na jep me rrotullime falas, rrotullime dhe monedha çdo ditë.

Por ka më shumë metoda të disponueshme, këtu në këtë faqe interneti mund të merrni sa më shumë lidhjet e rrotullimeve falas ditore si hakimet dhe metodat e tjera për të marrë rrotullime shtesë falas në coin master

Si të rrotulloheni përsëri në Master Coin

Nëse tashmë keni kërkuar rrotullimet tuaja Falas vetëm duke hapur APP-në dhe dëshironi të merrni më shumë, ndiqni këto truket për masterin e monedhave që do të japim më pas.

Si të rrotulloheni përsëri në Master Coin

Siç e dini tashmë, pas marrjes së rrotullimeve ditore kryesore të monedhave, ne kemi mbetur duke kërkuar më shumë, kështu që këtu do t'ju lë një listë të metodave për të marrë më shumë rrotullime dhe disa lidhje të lidhjeve me 25 dhe 50 rrotullime falas në fund.

Si të merrni rrotullime falas në Coin Master 2022

Këtu do të shtojmë të gjitha Metodat ekzistuese për të marrë rrotullime falas në masterin e monedhave, gjithashtu do t'ju japim disa rrotullime falas me lidhje që të mund t'i pretendoni ato më poshtë.

Ndryshoni datën dhe kohën e pajisjes tuaj

Nëse e keni kërkuar tashmë shpërblimin tuaj sot, ju vetëm duhet të ndryshoni datën dhe orën e pajisjes tuaj celulare për të kërkuar ditën tjetër, ju mund ta përsërisni mashtrimin pafundësisht, nëse nuk funksionon siç duhet, provoni të shkëputni lidhjen ose të përdorni një vpn nga disa vende me një rritje prej 12 orësh.

Lidhni llogarinë tuaj me Facebook dhe ftoni miqtë tuaj

Duke lidhur llogarinë tuaj në Facebook me Coin Master ju mund të merrni 50 rrotullime falas, gjithashtu për çdo mik që ftoni dhe shkarkoni aplikacionin do të merrni 40 rrotullime shtesë falas.

Shikoni reklamat

Në dyqanin Coin Master ju japin mundësinë të merrni rrotullime falas duke parë reklama, sa më shumë të shihni aq më shumë rrotullime do të merrni.

Gjeni faqe dhe aplikacione shpërblimi

Ka pafund aplikacione dhe faqe ueb si kjo që ne përditësojmë çdo ditë për t'ju dhënë lidhje dhe lidhje ku mund të kërkoni shpërblime, thjesht duhet të klikoni mbi to, Në fund të këtij artikulli do të vendosim të gjitha lidhjet e rrotullimeve Falas për masterin e monedhave, mos harroni t'i pretendoni ato!

Pyesni miqtë tuaj për rrotullime

Ju gjithashtu mund t'u kërkoni miqve tuaj për rrotullime, megjithëse është e lodhshme pasi ndonjëherë ne luajmë vetëm, kjo është arsyeja pse është e rëndësishme dhe ju rekomandoj të krijoni një Facebook ku të bashkoheni në grupet e Coin Master dhe të shtoni miq që luajnë CM që të mund të kërkoni rrotullime. jepni gjithashtu rrotullime duke klikuar në butonin "Dhuratë për të gjithë".

Përdorimi i hackave në masterin e monedhave 

Happymod Hack ose Lucky Patcher janë skedarë apk të paligjshëm që mund të instalohen në lojën që dëshironi dhe t'ju shtojnë shpërblime falas, është një veprim që nuk rekomandohet, por ju mund t'i merrni rrotullimet shpejt, mbani mend se ata mund të anulojnë llogarinë tuaj dhe ndalojeni përgjithmonë nëse kapeni. Pra, nuk duhet t'i përdorni kurrë sepse janë të ndaluara

dataRrotullime ose rrotullime falasLidhje ditore
Sot25 rrotullime falasshkoj
Sot25 rrotullime falasshkoj
30 Prill25 rrotullime falasshkoj
21 Prill50 rrotullime falasshkoj

120 rrotullime falas çdo ditë

Ekziston një ruletë ose automat që ju jep 5 rrotullime falas çdo orë, kjo do të thotë se në 24 orë ne mund të marrim deri në 120 rrotullime nëse jemi të kujdesshëm për t'i kërkuar ato.

Nivelimi lart

Për të na motivuar që të vazhdojmë të luajmë në fillim, Coin Master na jep rrotullime falas sa herë që ngjitemi në fshat, kështu që ajo që rekomandoj është të luajmë sa më shumë që të jetë e mundur dhe të maksimizojmë gjithçka.

Hapni gjokset e misterit

Duke ngritur nivele ose bastisje fshatrash, ju do të merrni sënduk, kjo gjoks e veçantë e quajtur Mysterious Chest mund t'ju japë Rrotullime Falas dhe shpërblime të tjera të rralla.

Rrotullime çmimesh ose rrotullime falas

E njëjta Roulette Coin Master mund të na japë rrotullime falas, megjithëse ka një probabilitet shumë të ulët, rekomandimi im është kur e keni tërhequr ruletën për një kohë të gjatë pa marrë çmime, vini bast x2 x3 ose x5 sepse sa më shumë rrotullime bëjmë pa pasur çmimet, aq më shumë gjasa kemi për të prekur një çmim të shijshëm.

Kushtojini vëmendje rrjeteve tuaja sociale (Facebook, Twitter, Instagram)

Në rrjetet sociale zyrtare të Coin Master, ata ndonjëherë u japin dhurata atyre që ndërveprojnë me ta në konkurset dhe lotaritë e tyre, Qëndroni të sintonizuar!

Koleksione të plota të kartave

Plotësimi i koleksioneve të kartave në coin master ndonjëherë mund të na japë rrotullime falas, kështu që do të na duhet të luajmë shumë dhe të plotësojmë të gjitha koleksionet që mundemi.

duke paguar për to

Si në të gjitha Lojërat, ju gjithashtu mund të merrni rrotullime ose rrotullime duke paguar për to me para të vërteta, por mbani mend se ka shumë mënyra për t'i marrë ato falas siç shpjegova më lart.

Si të merrni 50 rrotullime falas në Coin Master

Normalisht mund të merrni deri në 50 rrotullime falas çdo 24 orë në lidhjet, përfitoni nga kjo faqe interneti dhe klikoni në lidhjet për të marrë ato rrotullime.

Ka shumë faqe interneti që pretendojnë se kanë gjeneratorë lidhjesh ose rrotullime të pakufizuara, dua që ju të dini se nuk ka gjenerator të rrotullimeve falas për masterin e monedhave, por ka metoda të tjera si ato që shpjegova më sipër.

Pyetjet e bëra shpesh për të marrë rrotullime falas

Si i merrni rrotullimet falas çdo ditë?

Vizitoni faqen tonë të internetit ku do të shtojmë lidhje çdo ditë për të marrë rrotullime falas.

Kur skadojnë lidhjet me rrotullime falas?

Lidhjet «lidhjet» zakonisht zgjasin 4 ditë aktive.

Sa fshatra ka në Coin Master?

Ka deri në 252 nivele fshati, por çdo përditësim shton shumë të tjera.

Cilat janë yjet në letra?

Ato tregojnë rrallësinë e asaj karte, sa më shumë yje, aq më vlerë dhe e rrallë është.

A mund të marr rrotullime ose rrotullime falas në Coin Master?

Sigurisht! Ju keni parë tashmë të gjitha metodat që shpjeguam më lart për të marrë rrotullime Totalisht Falas.

Komentet janë të mbyllura

njoftim ligjor - Cookies Politika - Politika e privatësisë