Монети мајстор Бесплатни врти

En Мајстор за монети постојат различни начини да се добие бесплатни вртења за господар на монети, еден од нив е преку низа линкови или дневни врски кои ќе ги оставиме на крајот од оваа статија, во кои самата игра ни дава со бесплатни вртења, вртења и монети секој ден.

Но, има повеќе достапни методи, овде на оваа веб-локација можете да добиете исто толку линкови за дневни бесплатни вртења како хакирање и други методи за да добиете дополнителни бесплатни вртења во монета господар

Како повторно да примате вртења во Coin Master

Ако веќе сте ги барале вашите бесплатни вртења само со отворање на АПП и сакате да добиете повеќе, следете ги овие трикови за мајстор за монети што ќе ги дадеме следно.

Како повторно да примате вртења во Coin Master

Како што веќе знаете, по добивањето на дневните главни вртења на монети останува да сакаме повеќе, па еве ќе ви оставам список на методи за да добиете повеќе вртења и неколку врски со линкови од 25 и 50 бесплатни вртења на крајот.

Како да добиете бесплатни вртења во Coin Master 2022

Овде ќе ги додадеме сите постоечки Методи за да добиете бесплатни вртења во монета господар, исто така ќе ви дадеме неколку бесплатни вртења со врски за да можете да ги барате подолу.

Променете го датумот и времето на вашиот уред

Ако веќе сте ја побарале наградата денес, треба само да го промените датумот и времето на вашиот мобилен уред за да го побарате следниот ден, можете да го повторите трикот бесконечно пати, ако не работи правилно, обидете се да ја исклучите врската или да користите vpn од некоја земја со зголемување од 12 часа.

Поврзете ја вашата сметка со Facebook и поканете ги вашите пријатели

Со поврзување на вашата сметка на Facebook со Coin Master, можете да добиете 50 бесплатни вртења, исто така, за секој пријател што ќе го поканите и ќе ја преземете апликацијата, ќе добиете дополнителни 40 бесплатни вртења

погледнете ги огласите

Во продавницата Coin Master даваат можност да добивате бесплатни вртења со гледање реклами, колку повеќе гледате толку повеќе вртења ќе добивате.

Барајте страници и апликации за награди

Има бескрајни апликации и веб-страници како оваа што ги ажурираме секој ден за да ви даваме врски и врски каде што можете да барате награди, само треба да кликнете на нив, На крајот од оваа статија ќе ги ставиме сите врски за бесплатни вртења за мајсторот за монети, не заборавајте да ги барате!

Прашајте ги вашите пријатели за вртења

Можете исто така да ги прашате вашите пријатели за вртења, иако тоа е досадно бидејќи понекогаш играме сами, затоа е важно и ви препорачувам да создадете Фејсбук каде што ќе се придружите на групите на Coin Master и ќе додадете пријатели кои играат CM за да можете да побарате вртења, можете исто така давајте вртења со кликнување на копчето „Подарок за сите“.

Користење на хакови во мајсторот за монети 

Happymod Hack или Lucky Patcher се нелегални apk-датотеки кои можат да се инсталираат во играта што ја сакате и да ви додадат бесплатни награди, тоа е чин што не се препорачува, но можете брзо да ги добиете вртењата, запомнете дека тие можат да ја откажат вашата сметка и забрани го засекогаш ако те фатат. Затоа никогаш не треба да ги користите бидејќи се забранети

датумВрти или бесплатни вртењадневна врска
Денес25 бесплатни вртењаЗеми
Денес25 бесплатни вртењаЗеми
30 април25 бесплатни вртењаЗеми
21 април50 бесплатни вртењаЗеми

120 бесплатни вртења секој ден

Има рулет или автомат кој ви дава 5 бесплатни вртења на секој час, што значи дека за 24 часа можеме да добиеме до 120 вртења ако внимаваме да ги бараме.

Израмнување нагоре

За да не мотивира да продолжиме да играме на почетокот, Coin Master ни дава бесплатни вртења секој пат кога ќе го подигнеме нивото на селото, па она што го препорачувам е да играме што е можно повеќе и да максимизираме сè.

Отворете мистериозни ковчези

Со израмнување или рација на селата ќе добиете ковчези, оваа конкретна ковчег наречена Мистериозни гради може да ви даде бесплатни вртења и други ретки награди.

Наградни вртења или бесплатни вртења

Истиот Coin Master Roulette може да ни даде бесплатни вртења, иако има многу мала веројатност, моја препорака е кога го влечете рулетот долго време без да добиете награди, обложувајте x2 x3 или x5 затоа што повеќе врти правиме без да имаме награди, толку е поголема веројатноста да допреме сочна награда.

Обрнете внимание на вашите социјални мрежи (Фејсбук, Твитер, Инстаграм)

Во официјалните социјални мрежи на Coin Master, тие понекогаш им даваат подароци на оние кои комуницираат со нив во нивните натпревари и лотали.

Комплетни колекции на картички

Пополнувањето на збирките на картички во монета-мастер понекогаш може да ни даде бесплатни вртења, така што ќе мора да играме многу и да ги комплетираме сите збирки што можеме.

плаќајќи за нив

Како и во сите игри, можете да добивате и вртења или вртења со тоа што ќе ги платите со вистински пари, но запомнете дека постојат многу методи за да ги добиете бесплатно како што објаснив погоре.

Како да добиете 50 бесплатни вртења на Coin Master

Вообичаено, можете да добиете до 50 бесплатни вртења на секои 24 часа на врските, искористете ги предностите на оваа веб-локација и кликнете на врските за да ги добиете тие вртења.

Има многу веб-локации кои тврдат дека имаат генератори на врски или неограничени вртења, сакам да знаете дека не постои Генератор за бесплатни вртења за мајстор за монети, но има и други методи како оние што ги објаснив погоре.

Често поставувани прашања за да добиете бесплатни вртења

Како ги добивате бесплатните вртења секој ден?

Посетете ја нашата веб-локација на која ќе додаваме врски секој ден за да добивате бесплатни вртења.

Кога истекуваат врските со бесплатни вртења?

Врските „врски“ обично траат 4 активни дена.

Колку села има во Coin Master?

Има до 252 нивоа на село, но секое ажурирање додава многу повеќе.

Кои се ѕвездите на картите?

Тие укажуваат на реткоста на таа картичка, колку повеќе ѕвезди, толку е поголема вредноста и ретка е.

Може ли да добијам бесплатни вртења или вртења на Coin Master?

Секако! Веќе сте ги виделе сите методи што ги објаснивме погоре за да добиете потполно бесплатни вртења.

Коментарите се затворени.

правен информации - Политика за колачиња - Политика на приватност